TEBRUTECH SYSTEMS

Mede doordat Tebrutech industriële automatisering in de loop der jaren met een diversiteit aan machines en processen veel ervaring heeft mogen opbouwen is de kennis hier groot. Belangrijk is dat deze projecten zijn uitgevoerd door gedreven en enthousiast personeel en dat er weinig of geen verloop is zodat de kennis instant blijft.

 

Dat is bij TebruTech gelukkig de situatie en omdat wij, als industriële automatiseerder, als een spin in de projecten zitten hebben we te maken met veel afdelingen bij onze klanten. Deze afdelingen hebben allemaal hun eigen eisen en wensen die passend moeten worden ingevuld. Zo zijn er ook vergelijkbare contacten gedurende deze trajecten met partners en toeleveranciers. 

Op deze manier is geconstateerd dat TebruTech industriële automatisering regelmatig de rol van projectmanager heeft ingevuld.

 

We hebben mogen constateren dat er een duidelijke groei is in het aantal klanten die graag gebruik willen maken van onze kennis en vertrouwen hebben in de aanpak. Onze dank hiervoor. Er worden steeds frequenter complete projecten bij TebruTech aangevraagd en door ons gerealiseerd. Door nog beter aan deze groeiende behoefte te kunnen voldoen is 

Tebrutech Systems BV opgericht.

 

Tebrutech Systems BV bedenkt en realiseert, daar waar wenselijk met partners, totaaloplossingen voor technische applicaties waarbij iedereen zich richt op haar eigen vakgebied.

 

Voorbeelden zijn:

• Diverse apparaten aan elkaar te koppelen, systeem integratie.

• Transportsystemen met handling zoals een Pick & Place opstelling.

• Test en controlesystemen.

• Assemblage systemen.

• Monitorsystemen t.b.v. productie -aanstuur, bewaking en machine onderhoud etc..

Update cookies preferences